Verlangt u naar ontspanning of een manier om weer nieuwe energie op te bouwen?

EnergieBalans™

De EnergieBalans™ methode is een samenbundeling van 3 krachtige componenten: Gedachtenkracht, Energiedoorstroming, en Energieveldinformatie (aura). Deze 3 compenenten heb ik samengevoegd in de EnergieBalans™ methode. Ik kan het energieniveau van de interne organen meten met behulp van het apparaat Biopulsar Reflexograph van Auramed.

De basis van de EnergieBalans™ is een combinatie van Auratouch aurahealing, Somatic experiencing en Chinese meridianen en energie leer. Tijdens mijn consulten kwam ik erachter dat deze 3 componenten cruciaal zijn.

Gedachtenkracht

Gedachten zijn namelijk bepalend voor hoe je je voelt. Hoe je voelt, je lichaam dus, volgt altijd je gedachten. Niet voor niets wordt ook gesteld dat vele klachten en ziekten een psychologische oorsprong hebben. Je kunt vast zitten in negatieve, of beperkende gedachtenpatronen. Dingen waarvan je denkt dat het niet anders kan. Maar alles is een keus, ook deze gedachten die je beperken. Samen met de cliënt ga ik het gesprek aan over gedachtenkracht. Inzicht is al een mooi begin tot bewustwording en het maken van keuzes.

Energiedoorstroming

Hoe makkelijk en vrij je energie door je lichaam kan stromen is ook een factor die van invloed is op hoe je je voelt. Als je vast zit in je hoofd, en niet af en toe contact kan maken met wat je voelt, dan kan het zijn dat je je niet lekker voelt. Hoofdpijn, vol hoofd, gespannen schouders en bovenrug kunnen optreden om maar een paar klachten te noemen. Ik laat de energie weer lekker vrij stromen door je lichaam en leer zo je lichaam hoe het voelt als er geen plekken zijn waar de energie zich ophoopt. Ervaringen zijn dan men zich lichter en lekkerder voelt na de behandeling. Ook is het belangrijk dat je leert weer contact te maken met je intuïtie. Je intuïtie zit in je onderbuik en weet je feilloos te zeggen wat goed voor je is. Vaak weten we al binnen 1 seconde welke keuze we willen maken, en dat is gebaseerd op dit buikgevoel. Dan komen de gedachten over je keuze, en dat is vaak de belemmerde factor. Je wikt en weegt, en vraagt je af of je die keuze wel kan en durft te maken. Ik zeg altijd dat als je tijdens het proces van keuzes maken ook je gevoel betrekt, je bezielde beslissingen kan nemen.

Energieveldinformatie

Energieveldinformatie, je aura. Het energieveld dat om iemand heen zit geeft weer hoe iemand zich voelt. Je projecteert dus in je energieveld wat je van binnen voelt. Als datgene wat je zegt niet matcht met hoe je je voelt, kun je soms het idee krijgen dat mensen je niet begrijpen, dat je niet gehoord wordt. Dat komt omdat communicatie voor meer dan 70% uit niet gesproken woorden bestaat. Je pikt iemands energie uit zijn energieveld op en leest dit. Dit gaat vanzelf, iedereen doet dit.. Tijdens een behandeling voel ik mee en kijk welke zaken het energieveld laat ziet. Soms is dit een ander thema dan waar je in eerste instantie mee kwam. Ervaring leert dat het vaak wel gerelateerd is, en vaak zelfs de hoofdvraag bevat.

Extra informatie Tarieven

Allerlei omstandigheden zorgen ervoor dat ik echt uit balans was! Gevoel en verstand staan tegenover elkaar! Hoewel ik van nature positief en optimistisch ben gaat het me alleen niet lukken om het evenwicht te herstellen. Ik heb iemand nodig die van een afstand naar mij kan kijken en mij helpt de spanning in mijn lichaam en geest te normaliseren. Inge is erin geslaagd om de balans terug te brengen. Een bijzondere ervaring met een bijzondere vrouw en een fantastisch resultaat.
Dank je wel.