Word één met je lijf en maak persoonlijke groei mogelijk

Extra informatie EnergieBalans™

Trillingsfrequentie

Alles is energie. Alle materialistische dingen om je heen, maar ook gedachten. Alles heeft een trillingsfrequentie. Iedereen heeft zijn unieke trillingsfrequentie. Dat is wat we vaak als eerste voelen als we in contact komen met iemand. Sommige mensen hebben een frequentie die dicht bij die van jou ligt, dat voelt fijn. Sommige mensen hebben een trillingsfrequentie die veel van die van jou afwijkt, dat voelt minder prettig. Zo ook met materialistische dingen, ook hier heb je vaak meteen een gevoel over, en nog voordat je je eens goed nagedacht hebt. Je maakt hier gebruik van de trillingsfequentie.

Gedachten zijn ook energie. Je kunt je gedachten grofweg indelen in positieve en negatieve gedachten. Het behoeft geen uitleg dat positieve gedachten een fijne trillingsfrequentie hebben. Je kunt jezelf dus door cirkeldenken bijvoorbeeld constant in een vervelende trillingsfequentie houden. Dat is niet prettig en zal zeker invloed hebben op hoe je je voelt.

Vandaar het woord gedachtenkracht. Ik kom in de praktijk vaak mensen tegen die zich niet bewust zijn van de kracht van gedachten. Ik leg dit dan ook graag uit, want als je je hier eenmaal bewust van bent, kun je dit aanpassen.

Energieniveau meten

In het lichaam stroomt energie door alle lichaamsmeridianen. We kunnen dit met het blote oog niet zien, maar gelukkig kunnen we het wel meten. Ik gebruik hiervoor de Biopulsar Reflexograph van Auramed. Dit is een apparaat dat door middel bio-impedantie via de relexzones van de hand het energieniveau van de interne organen en meridianen kan meten. Ik maak hier graag gebruik van, want zien geeft inzicht. En inzicht zorgt ervoor dat je bewuster wordt.

Tarieven Maak een afspraak

Ik kijk altijd erg uit naar de sessies met Inge. Het is telkens weer een verassing waar de sessie ons zal brengen. Ik vind het mooi en bijzonder om te zien en ervaren dat er altijd dat gebeurt wat er mag en moet gebeuren. Soms met een andere uitkomst dan dat je van te voren verwacht, maar altijd dat waar je op dat moment verder mee kunt. Het fijne bij Inge is dat alles er mag zijn. Door haar nuchtere en pragmatische instelling weet ze zaken in perspectief te brengen en worden ze weer behapbaar. Heerlijk dat bijzonder zo gewoon kan en mag zijn.