Weer lekker slapen

Weer lekker slapen

Inge kan goed naar je luisteren en weet precies in te zoomen op waar het bij jou om gaat. Ze geeft je een vertrouwd gevoel waardoor je je compleet veilig voelt bij haar. Zelfs de ruimte straalt rust en warmte uit. Dit maakt het een behaaglijke plek om je goed en op je gemak te voelen.

 

Inslapen lukt me weer, het gaat relaxed nu en ook het doorslapen gaat weer goed. Het onrustige gevoel en alle drukke gedachten die bij het naar bed gaan om aandacht vroegen worden nu, zo voelt het, geparkeerd. ‘s Avonds bedenk ik me nog vaak of ik alles weggezet heb, zoals we bij de sessie bespraken. Zelfs als ik een drukke dag heb gehad of zo een dag komen gaat, met de nodige hoofdbrekens, kan ik gewoon in- en doorslapen. Heerlijk! Dat was de afgelopen vier jaar wel anders. Ik gaf er de menopauze de schuld van maar kwam er stilaan achter dat mijn eigen (onderbewustzijn) de echte boosdoener was. Er werd onbewust telkens ‘geschakeld’ in mijn hoofd waar ik zelf niet bij kon, ik had er geen grip op en bleef er aandacht aan geven waardoor ik de slaap niet vatte. Inge wist die plek wel te bereiken met hypnotherapie.

Ik ben Inge enorm dankbaar vanwege het feit dat zij dit voor mij mogelijk heeft gemaakt, ik hield het bijna voor onmogelijk!

Ik slaap nu weer zoals ik dat vroeger kon, ben uitgerust ’s ochtends en heb weer energie.