Hypnose is een aangename methode waarbij er een rustige en ontspannen toestand van lichaam en geest ontstaat

Hypnose weert

Wil je stoppen met roken? Of van je angst af? Of wil je afvallen, maar val je steeds terug in je oude patronen? Een hypnosesessie is een goede manier om met deze gewoontes en angsten af te rekenen. Want al deze gewoontes zitten verankerd in het onderbewustzijn. Daarom lijk je er ook zo weinig invloed op te hebben. Hypnose is een manier om wel toegang te krijgen tot het onderbewustzijn en deze als het ware te resetten.

 

Wat is hypnose?

Hypnose is het verminderen van het bewustzijn om zo toegang te krijgen tot het onderbewustzijn. Het verminderen van het bewustzijn wordt ook wel in trance gaan genoemd. Maar eigenlijk is het niets meer of minder dan een totale diepe ontspanning, zowel lichamelijke als mentale ontspanning. Ik help je om deze staat van ontspanning te bereiken. Het is daarvoor cruciaal dat je de suggesties die ik geef opvolgt. Je zult merken dat je niet slaapt, maar actief aanwezig bent tijdens de hypnose. Ook ben je niet in een andere staat van zijn, je bent gewoon in het hier en nu.

 

Hypnotherapie

Hypnotherapie is het toepassen van hypnose om het onderbewustzijn een ander inzicht te geven ten aanzien van een probleem of bepaalde klacht. Door hypnose ondergaat als het onderbewustzijn als het ware een “reset” en wordt het probleem blijvend veranderd en verankerd in het onderbewustzijn. De methode die ik daarvoor toepas, is directe hypnose. Dat wilt zeggen dat ik elke sessie afstem op het probleem waarmee iemand komt en deze snel, effectief en blijvend oplos. Het onderbewustzijn gaat dan aan de slag om dit te realiseren.

 

Hoe werkt hypnose? Tarieven

Inge geweldig al dit nieuws. Ik was afgelopen vrijdag bij jou voor hypnose, geweldig wat een ervaring, vond het heel spannend gaat het lukken, best klote tijd achter de rug ziekenhuis opname, enge dingen gehoord over mijn lichaam. Ging beetje tussen mijn oortjes Zitten. Maar door de hypnose gesprek met jou Inge, is het rustig tussen mijn oortjes geen drang meer om me zelf gerust te stellen, gaat goed Helma je hoeft niet de trap op en af te lopen je hebt lucht genoeg. Dus zeer geholpen de hypnose bij jou Inge. Honderd maal dank. En een echte aanrader voor iedereen. En voor de mensen die hier niet in geloven, hoeft niet probeer het gewoon en je zult het ervaren. En mooie rijke ervaring. Thanks Inge