Een medium fungeert als een tussenpersoon tussen het onzichtbare en het fysieke

Medium

Ik ben een medium: ik ontvang berichten uit een andere dimensie, een dimensie die we niet altijd met onze ogen kunnen waarnemen. Vaker is deze dimensie wel voelbaar. Denk maar eens aan een situatie waar je iets voelde, of merkte, of gewoon in een keer iets wist.

Als ik aan het werk ben in mijn praktijk kan ik me helemaal opstellen om deze berichten te ontvangen en door te geven. De berichten komen altijd op het juiste moment; ik kan alleen ontvangen wat voor jou bedoeld is om op dat moment te horen.  In de andere dimensie bestaat er geen tijd. Ik kom vaker tijdens consulten in vorige levens terecht omdat er een boodschap vanuit dat leven doorgegeven moet worden. Het kan een levensles zijn die in een keer duidelijk wordt. Zo’n bericht van een vorig leven kan rust brengen, een puzzelstukje dat in een keer op de juiste plek valt.

Contact maken met een overleden persoon

Het kan natuurlijk ook dat een dierbaar iemand is overleden en dat je nog graag iets had willen zeggen, of vragen. Ook hierbij kan ik je helpen. Ik kan een reading voor je doen: contact maken met deze overleden persoon en zo in gesprek komen. Het is belangrijk dat je een iets meeneemt wat van de overleden persoon is geweest, of een foto van de persoon. Dat maakt het voor mij makkelijker in te tunen op de juiste energie.

Energetisch zuiveren van woningen

Ik gebruik het contact maken met een andere dimensie ook om huizen energetisch te zuiveren. Het kan zijn dat in een huis energie achterblijft van de vorige bewoners. Dit kan voorkomen al s er iets naars is gebeurd in een huis waarmee de vorige bewoners geen vrede hebben kunnen sluiten. Deze restenergie is vaak voelbaar voor kinderen, maar ook voor volwassenen. Er kunnen van allerlei problemen ontstaan: slecht slapen, angstig zijn, “iets” voelen. In zo’n geval ga ik in deze energie bij jou in huis zitten en maak ik contact. Doordat duidelijk wordt wat er zich afgespeeld heeft, kan ik de restenergie wegnemen zodat er jullie eigen energie voor in de plaats kan komen

Tarieven Maak een afspraak